Kommende avlshan til mit opdræt

10-September-2016

Min dejlige kommende avlshan Amozar´s Flow

Billede kommer snart

Vi har killinger til salg

Kuld D

Kuld E

Om os

Vi er en familie på to min datter og jeg, som bor på det dejlige Falster. Her har vi boet de sidste tyve år. I vores arbejdsliv som følge at mit studie til pædagog, arbejder jeg indenfor psykiatrien. Det har jeg gjort i mange år, og mit største ønske indenfor arbejdsfeltet, er en dag at få mit eget bosted. Tidligere har jeg arbejdet som social og sundhedsassistent og med dette sammen med mit anden studie, bliver jeg klædt på til at arbejdere videre med min drøm. 

Hjemme bor min datter Emma som er 21. Hun studerer til Socialrådgiver. Min svigersøn som hedder Mark, er i tømmerlære spiller håndbold og fodbold, og dette nyder vi at se og heppe på.

Hjemme har vi vores kærlige opdræt af racen den hellige birma, her vil du kunne se og læse om mine dejlige katte. God fornøjelse :-)

Min egen interesse for birmaen

Min datter Emma <3

I 2011 havde jeg to huskatte, Musse og Mille. 😀Musse har vi haft i 13 år og hun fik en legekammerat i Mille, men som desværre blev syg, og måtte aflives. På dette tidspunkt arbejdede jeg meget, og i husstanden var vi væk hjemmefra mange timer, så mit hjerte kunne ikke bære, at Musse selvom hun på det tidspunkt var 11 år, skulle være alene. 

Jeg har altid interesseret mig for racekatte, men havde ikke studeret flere racer, men vidste bare at jeg ønskede mig, en social kat og ikke for stor staturmæssigt. I vores familie taler vi om forandringer, og specielt nye familiemedlemmer som den næste kat, der skulle komme til familien. Min datter og jeg søgte på nettet, og googlede opdrættere på Sjælland, og surfede lidt rund. Mange dejlige hjemmesider besøgte vi, og læste og gjorde os tanker om hvem vi havde lysten at kontakte, og hvilken race vi havde tid og lyst til at byde velkommen.

Jeg blev præsenteret for en hjemmeside, som jeg besøgte flere gange. Opdrættet hedder Amozar, v/Marianne Stiegler. Hun havde på det tidspunkt killinger til salg, og med telefonisk kontakt og planlagt besøg, blev jeg præsenteret for Mariannes opdræt og hendes kærlige katte. Det første jeg kan huske var, den lille 8 uger killing jeg fik øje på, havde de mest fantastiske blå øjne. En lille krut-ugle og blød i pelsen, og killingens lyst til at lege med sine søskende, gjorde jeg mig tanker om at jeg gerne ville besøge killingen igen. 

Vi traf en fælles beslutning min datter og jeg, og reserverede killingen, og fik hende hjem nogle uger efter. Hendes navn er Helia-Hope og er min første kælekat. Helia og Musse fandt hurtigt hiandens selsskab, og det var en dejlig oplevelse at se, en ældre huskat og en killing kan finde hinanden. Ikke specielt fordi Musse legede mor, men at de gav hinanden så meget selsskab var skønt.

Som tiden gik, blev min interesse for racen mere interessant, jeg læste bøger og søgte information hos hovedklubben for racen. flere spørgsmål blev relevante, og tanken om at blive opdrætter blev mere interessant, efter jeg havde besøgt flere opdrættere og fik interessen herfor.

Min avls-pige købte jeg hos Lissi og Frank Ohlsson, Bali-Kay, hun er en smuk brunmasket pige, og har det skønneste sind. Hun snakker meget, og smyger sig om mine ben, og hun finder mig altid, når jeg mindst forventer det 🤪. Ved købet af Bali-Kay fulgte et spørgsmål med, og her søgte jeg om at blive opdrætter, med navnet Believe Mi, og fik det godkendt. 

Interessen for den skønne race voksede sig større, og flokken fik en lille nye kammerat ved navn Amozar´s Quista. Hun er min anden avlspige, en lille bandit med sit eget særprægede sind. 

Jeg har og vil altid have en stor interesse for Racen af den hellige birma, og mine dejlige katte, som er en del af familien. Jeg er betaget af dens sociale interesse for at være midtpunkt, og ligge på skødet og blive nusset, dens smukke blå øjne samt det karakteristiske for katten, præstekraven og de hvide handsker. 

Det bliver en livsstil at være opdrætter, og jeg vil bringe mine fremtidige killinger til kærlige og blivende hjem. Sådan voksede mit opdræt stille frem, dagligt leges og nusses der hos os. Vi har legestue ca. 1/2 time hver dag, med et tæppe på gulvet samt godbider gives efter endt leg. Nogle kommer og andre sover, men altid parat til leg og social samvær, har vi tid til, og tro mig hvis jeg lige glemmer at vi samles skal jeg nok blive gjort opmærksom på dette via et blik eller kontakt af en af kattene. (Quista) 😀