Ved køb af killing

Mit budskab til killingekøber er, at sælger sunde og tillidsfulde/socialiserede killinger. Jeg er naturligvis omfattet af købeloven - en lov som beskytter forbrugeren og i dette tilfælde du/i, som køber killing hos mig.

Jeg har ønske om at opdrætte tillidsfulde og sunde killinger som ligefra fødslen af, præges og socialiseres, til nervefaste og kærlige killinger. Som tidligere nævnt ønsker jeg at sælge killinger til kærlige og blivende hjem, med masser af kærlig og nærvær til husdyr vægtest højt.

Fra killingen er ca. 4-5 uger bruger jeg foder til killingen, Royal Canin, Hills, Select Gold, Burdgess. Såvel som tørfoder og vådfoder.

Prisen for en killing, som du vælger at købe hos mig koster 5000kr.

Med killingen følger som sælges til kæl incl. i prisen følger:

Felis Danica Stamtavle, chip, 2. gange vacine, sundhedstjek/sundhedsbog, ormekur, yndlingslegetøj og en lille madpakke til de første dage. Købekontrakt jfr. købeloven, samt killingen registreres i dansk katteregister. Ønskes tørfoder tilsendt til køber, sender jeg 4 kg tørfoder fra Royal Canin, og en kontrakt som sikrer dig og mig i køb og salg af killingen.

Dernæst håber jeg som sælger, at kunne bidrage med informaiton om birmaen, i et bredt perspektiv, hvor jeg vil være til disposition via telefonisk henvendelse eller mail.

Ved køb af en killing hos mig, kræver det kontakt såvel telefonisk samt personligt fremmøde. Når valget er truffet og vi har aftalt hvornår det passer ind , kommer jeg ud med killingen. Dette gør jeg for en god opstart for killingen, da den kender mig, og nu skal ud i uvante¨omgivelser, og jeg vil naturligvis køre hjem med en god mavefornemmelse.

Ønskes en killing til udstilling/avl kontaktes jeg for yderligere. 🙃

Ønsker du/i at reservere en killing hos mig, betales et depositum kr. 1000.00, som modregnes når den færdige kontrakt udarbejdes. (depositum betales ikke tilbage, ved fortrydelse af reservation, og du/i alligevel ikke ønsker at købe kat hos mig) Ligeledes har jeg ret til at afvise killinge købere, da det for mig, er vigtigt at der er kemi, og min egen indskydelse af købere stemmer overens med mit ønske om killingens fremtidige levevilkår.

Jeg er medlem af raceklubben og klubben for den hellige birma www.birma.dk